Hinnat

Doulauspalvelut :

  1. Valmistava viikko 1000 euroa (sis.alv)

Käymme läpi konkreettisia keinoja, joilla voit rentoutua synnytyksen aikana itse tai mahdollisen kumppanisi kanssa ja saada juuri sen voimaannuttavan kokemuksen joka on jokaisen naisen synnyinoikeus. Olen fyysisesti läsnä sinulle päiväsaikaan 5 arkipäivää, joiden aikana teemme käytännön synnytysvalmennusharjoitusten lisäksi kaikkea sitä mitä kokonainen kylä on aikojen alusta tehnyt tukeakseen tulevaa äitiä matkallaan. Tähän sisältyy rotinajuhlien järjestäminen, rituaaleja, lempeää kosketusta ja kiireetöntä kuuntelua.

2. Rotinat – kutsu kylä kotiisi 500 euroa (sis.alv)

Kuvittele lähimmät ystäväsi ympärillesi antamaan läsnäolollaan sinulle kaiken sen turvan ja itsevarmuuden, jota äitimatkallesi tarvitset. Rennon yhteisen ruuanlaiton ohessa saamme jakaa viisautta, nauraa ja täyttää pakkasen ravitsevalla ruualla, joka lapsivuodeaikana lämmittää niin vatsaa kuin mieltä. Rotinajuhlat päätetään juhlallisella suolaseremonialla, johon kaikki osallistujat tuovat jotakin tuoksuvaa sinua varten ja koko ryhmä voimaantuu. Teemme yhdessä myös voimakorun, jonka voit halutessasi ottaa mukaan synnytykseen muistuttamaan kaikista rakkaistasi, jotka tukevat sinua tällä tärkeällä matkallasi. Pakettiin sisältyy tapaaminen ennen itse juhlaa jossa kerrot toiveistasi. Sen jälkeen minä vastaan kaikista käytännön järjestelyistä, saat keskittyä itseesi ja sisälläsi kasvavaan uuteen elämään.

3. Postpartumin transformoiva voima 1500 euroa (sis.alv)

Maailmalla nainen perinteisesti lepää 42 päivää synnytyksen jälkeen, minkä uskotaan peilautuvan seuraaviin 42 vuoteen hänen elämässään. Tämä mahdollistaa optimaalisen palautumisen ja parhaan yhteyden luomisen uuteen ihmisihmeeseen sylissäsi. Oikeanlainen ravinto, runsas lepo, hemmotteluhoidot, lempeä kuuntelu ja aikaan kuuluvien tunnemyrskyjen hyväksyvä havainnointi vievät kohti ennennäkemätöntä voimaantumista. On totta, että synnytyksessä syntyy vauva, mutta sen lisäksi myös joka kerta uusi äiti. Olen kanssakulkijanasi tässä herkässä ajassa päiväsaikaan arkipäivinä mahdollistamassa metamorfoosisi. Kuuden viikon päätteeksi teemme sulkuseremonian, jonka myötä olet jälleen valmis kohtaamaan arjen ja ulkoisen maailman uutena säkenöivänä itsenäsi.

4. Perinteinen doulapaketti 1350 euroa (sis.alv)


Sisältää:
– Kaksi tapaamista tulevan äidin/perheen kanssa ennen synnytystä heidän kotonaan tai muualla sopimuksen mukaan
– TENS-laite sellaisen ollessa vapaana
– Mahdollisuus käydä Synnytyksen ABC virtuaalivalmennus
– Päivystystä vuorokauden ympäri kaksi viikkoa ennen ja kaksi viikkoa lasketun päivän jälkeen
– Läsnäolo synnytyksen aikana 2 tunnin varoitusajalla
– Yksi tapaaminen äidin/perheen kotona synnytyksen jälkeen valinnaisen kehonhoidon ja postpartumherkkujen kera, jos äiti/perhe niin toivoo
– Postpartum-doulausta 6 viikkoa synnytyksen jälkeen puhelimitse tarpeen vaatiessa klo.9-15

Muut palvelut:

Käännöstyöt 30 senttiä/sana (+alv) tai projektipalkka sopimuksen mukaan

Toimittajatyöt sopimuksen mukaan

TENS-vuokraus 30 euroa (sis.alv) + mahdolliset postikulut

Pilatespallo-vuokraus 20 euroa (sis.alv) + mahdolliset postikulut

Suolaseremonia 30 euroa (sis.alv)/osallistuja

Svenska