Priser

Doulatjänster:

  1. En förberedande vecka 1000 euro (inkl.moms)

Vi går tillsammans igenom konkreta metoder som hjälper dig att slappna av under förlossningen och få just den kraftgivande upplevelse som varje kvinna har rätt till. Jag är fysiskt närvarande med dig under fem vardagar dagtid. Förutom förlossningsförberedande praktiska övningar med eller utan din partner gör vi sådant som traditionellt en hel by har gett den blivande mamman för att stöda henne på vägen till moderskapet. I det här ingår att ordna en så kallad rotinafest, olika ritualer, milda kroppsbehandlingar och en lugn lyssnande närvaro.

2. Rotinafest - bjud hem byn 500 euro (inkl.moms)

Tänk dig alla dina närmaste vänner samlade, för att ge dig all den trygghet och självsäkerhet som du behöver på din mammaresa. Vi tillreder tillsammans mat i avslappnad samvaro och har möjlighet att både dela visdom och skratt medan frysen fylls av näringsrik mat som värmer såväl mage och hjärta under postpartumtiden. Vi avslutar rotinafesten med en högtidlig saltceremoni, dit alla deltagare tar med sig något väldoftande med tanke på dig och hela gruppen får ett starkare band. Vi gör också ett kraftsmycke som du kan ta med dig till förlossningen om du vill, för att påminna dig om alla dina nära och kära som stöder dig på din resa. I paketet ingår en träff med mig då du får berätta dina önskemål. Efter det svarar jag för alla praktiska arrangemang och du får slappna av och bara njuta.

3. Den transformativa kraften i postpartumtiden 1500 euro (inkl.moms)

Ute i världen har en nyförlöst kvinna traditionellt vilat i 42 dagar efter förlossningen, vilket har speglat sig på hennes liv under 42 år. Det här möjliggör en optimal återhämtning och en lyckad anknytning till det nya lilla barnet. Under postpartumtiden gäller rätt slags näring, riklig vila, mjuka välgörande kroppsbehandlingar, inkännande lyssnande och bejakande av alla känslostormar som hör den här sköra tiden till. Att en kvinna får ha det såhär bra har en sällan skådad transformativ kraft. Det är sant att det föds ett barn vid varje förlossning, men varje gång föds också en ny mamma. För att möjliggöra din metamorfos är jag din medvandrerska på den här unika resan dagtid under 30 vardagar (6 veckor). Vi avslutar din postpartumtid med en ceremoni, där jag med en rituell kroppsbehandling förbereder dig att möta vardagen och yttervärlden som en ny lyskraftig version av dig själv.

4. Traditionellt doulapaket 1350 euro (inkl.moms)


Innehåller:
– Två träffar med den blivande mamman/familjen före förlossningen hemma eller annanstans enligt överenskommelse
– TENS-maskin när en sådan är ledig
– Tillgång till Synnytyksen ABC, som är en onlinekurs i förslossningsförberedelse
- Jour dygnet runt två veckor före och två veckor efter beräknad tid
– Närvaro under förlossning på 2 timmars varsel
– En träff efter förlossningen hemma hos familjen, massage och postpartumsnacks ingår om mamman/familjen önskar det
– Postpartumdoulande i form av samtalsmöjlighet kl.9-15 i 6 veckor efter förlossningen

Andra tjänster:

Översättning 30 cent/ord (+moms) eller projektlön enligt överenskommelse

Journalistiska uppdrag enligt överenskommelse

TENS-uthyrning 30 euro (inkl.moms) + eventuell postavgift

Pilatesboll-uthyrning 20 euro (inkl.moms) + eventuell postavgift

Saltceremoni 30 euro (inkl.moms)/deltagare

Suomi